Belevenissen Oikos Nomos 30 jaar 
Belevenissen dag 3 (31 mei) door een Oikos Nomos lid
Gister 31 mei was de brunch, het actieve leden etentje en een gave soosavond.

Het opstaan ging vanochtend wat makkelijker dan gisterochtend. Volgens mij heb ik gister ook minder bier gehad. Alhoewel... er waren mensen die daaraan twijfelden. Over de brunch van gister kan ik niet veel vertellen omdat ik er niet bij was. Heb alleen gehoord dat het een soort van kerstgala-morning-after-gevoel opwekte bij iedereen en dat er zelfs garnalen en zalm was. Klinkt in ieder geval goed, beter dan mijn boterhammetje met kaas.

Het ledenetentje was dit jaar in La Toscana. Super lekker en goed geregeld. Er werden continue diverse pizza's geserveerd op grote borden en daar kon je stukjes van nemen zodat je niet eeuwen hoefde te wachten op je pizza. De pizza's met tonijn vielen wat minder in de smaak maar er werd toch weer gretig gesmuld. Ook Niels L. was dit jaar weer van de partij en ook dit jaar had hij weer een geweldige speech. Liefdesbaby's of niet? Er moest in ieder geval meer gen*kt worden en oikos moest alleen maar toegankelijk worden voor universitaire studenten. Dat leverde natuurlijk een groot 'boeh geroep' op. …ťn ding was zeker: het was weer een echt prachtig stukje proza van onze Niels.

Daarna door naar de soos. Theo draaide, dus om half 10 ging iedereen alweer compleet uit zijn dak op Mental Theo? ouderwetse gezelligheid dus in de soos. Verder kan ik er niet zoveel over vertellen, ja het goudgele vocht vloeide weer rijkelijk en zo'n lustrumweek is niet best voor je financiŽn. Ons RVC -lid Rene de Heer kwam nog een kijkje nemen en hulde voor het andere RVC -lid Ivonne, die al 3 dagen het lustrum bezoekt. Volgens mij was het een uurtje of 12 toen ik afscheid heb genomen en weer richting mijn bedje gegaan.

Ow ja, samen met Elien ben ik tot de conclusie gekomen dat zo'n lustrumweek een beetje op de intro lijkt. Hele week zuipen, feest, gezellige en gave mensen, laat naar bed en vroeg op... (voor de stagelopers vroeg op dan...). En zo?n weekje intro zo halverwege het jaar is natuurlijk niet mis, want intro?s zijn tenslotte gaaf! En tot nu toe de lustrumweek ook!

Ben heel erg benieuwd hoe de rally gaat verlopen, helaas geen auto met Adje. Vanavond ga ik wijn en kaas proeven bij Niels die de wijnproeverij voor zijn rekening neemt. Van Emile, die de bierproeverij regelt, begreep ik dat hij 13 soorten bier had geregeld. Dat wordt dus goedkoop dronken worden vanavond? Nu eerst nog een hele dag stage.