Belevenissen Oikos Nomos 30 jaar 
Belevenissen dag 2 (30 mei) door een Oikos Nomos lid
Gister 30 mei was de bierrace en het griekse themafeest.

7.15 uur... wekker... SNOOZ... 7.25 uur ...wekker... SNOOZ... 7.35 uur ...wekker... SNOOZ... 7.45 uur ...wekker... SHIT! Nu moet ik er echt uit! Geen tijd meer om te douchen of ontbijt... snel snel snel en dat alles met een brakheid waar je U tegen zegt! Aangekomen op afstuderen de 1e opmerking: 'hey, lustrum 2006 (ik had mijn lustrum shirt aan) ben je nog dronken? Er stond een foto in de krant van een studenten bierrace'... Gaaf dacht ik!

Maar goed gister... ik kon helaas niet bij de bierrace zijn. Maar de verhalen die ik heb gehoord waren gaaf! Bijna 50 man tegen elkaar bierracen, het record is dus gebroken! Daarna moest er nog 100 liter bier opgedronken worden, HULDE aan HEINEKEN! De meesten waren rond een uurtje of 6 al lam en ik heb er zelfs gehoord die om 6 uur even boven de wc hebben gehangen. Om 8 uur kwam ik aan in het Paard en moest de schade dus duidelijk inhalen. Verkleed als een Griekse godin begon ik met het drinken van de eerste goudgele rakkers van die avond. De kelderbar was supermooi versierd, petje af en Sirtaki bedankt voor de aankleding! Qua outfits viel het wat tegen. Ik denk dat ik iedereen op 2 handen kon tellen die verkleed was... jammer, maar dat is dus iets wat ze nog duidelijk moeten leren hier in het 'hoge noorden'. Een aantal mannen had in hun 'geile' bui alleen een laken omgedaan en beweerden dat ze er niks onder hadden. Dat moest natuurlijk gecheckt worden. Maar er zat wel degelijk een broekie onder?toch werd 1 bepaalde man uit Zwolle zo geil die avond dat dat goed door dat laken te zien was.

Ivonne werd door een half naakte Arjan nog bedankt voor haar vele jaren inzet voor de SV en tijdens de ALV was ze al ingestemd tot 'lid van verdienste'. Nogmaals bedankt Ivonne.

Het schiet me nu te binnen dat er ook nog gratis bier was?maar hoe lang? Een kwartier? Half uur?1 uur? Dat weet ik niet meer. Ik weet wel dat de 3 mannen van Boreas gave outfits hadden en dat het bier te goed smaakte. Er is gezoend in de soos en de 2 niet Oikos leden hebben dat ook flink gemerkt aan de ijsblokjes. De verliefde Oikos leden zijn boven gaan zitten omdat ze daar wel vrij uit konden zoenen...

Ik kan me nog herinneren dat ik om half 11 op de wc zat en dacht: 'is het nu pas half 11?' Het bier ging dus hard en dat zou een slecht teken zijn voor de volgende morgen. Uiteindelijk ben ik netjes om half 2, behoorlijk bezopen, naar huis gefietst om daar mijn ontzettend heerlijke bedje op te zoeken.

Heb nu alweer zin in vanavond... 18.00 uur mag ik weer paraat staan voor het actieve leden etentje en daarna natuurlijk dispuutavond in de soos. Heb er zin in...