Activiteitenprogramma Oikos Nomos 30 jaar 
Maandag 29 mei
16.30 uur: Officiele opening.

Om half 5 worden verschillende relaties en oud besturen van S.V. Oikos Nomos uitgenodigd voor de officiele opening. Tijdens deze opening zal Hein Dijkstra, vice voozitter College van Bestuur Windesheim een toespraak houden net als Ybele van de Veen, directeur van KPMG. Tot slot zal Arjan van Buuren, voorzitter S.V. Oikos Nomos nog een geweldige speech neerzetten. Aansluitend wordt er geborreld en vanaf 21.00 uur is de societeit open.

21.00 uur: feestavond in de kelderbar van Het Vliegende Paard

Het eerste feest van de lustrumweek begint om 21.00 uur. We gaan er natuurlijk een spetterende avond van maken. Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom.
Dinsdag 30 mei
16.00 uur: verbreken Zwols studenten bierrace record, geef je nu op via bierrace@oikosnomos30jaar.nl

Vijf jaar geleden heeft Oikos Nomos een bierrace record neergezet van 40 man. Dit bleek toen het grootste record van Zwolle te zijn. Dit jaar gaan we ervoor om dit record te verbreken. Meedoen kost 2,- euro en daarvoor mag je onbeperkt bier drinken. Alleen studenten en leden van Oikos Nomos mogen hieraan deelnemen. Geef je snel op via een mailtje te sturen naar bierrace@oikosnomos30jaar.nl en zorg dat je 30 mei om 16.00 uur in de Voorstraat bent.

21.00 uur: Grieks thema feest.

Vanaf 21.00 uur waan je, je in de Griekse oudheid in de Kelderbar van Het Vliegende Paard. Verkleed je als een echte Griek, drink Griekse drankjes en geniet van de mediterrane sfeer in hartje Zwolle. De kelderbar wordt deze avond bijzonder mooi aangekleed met Griekse spullen, deze zijn mede mogelijk gemaakt door restaurant Sirtaki aan de Melkmarkt in Zwolle.
Woensdag 31 mei
13.00 uur: Brunchen in het Vliegende Paard

Na zo'n gave avond met heftige Griekse drankjes ben je vast wat brakjes. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je weer fit gaat voelen. Het Vliegende Paard verzorgt een uitgebreide brunch waardoor jij je brakheid weer te boven komt. Wil je mee eten? Geef je dan op via info@oikosnomos30jaar.nl genieten van deze heerlijke brunch kost je 5,- euro.

18.00 uur: Leden etentje

Om 18.00 uur verzamelen we met zijn allen in Het Vliegende Paard om daarna met zijn allen te gaan eten in restaurant La Toscana om 18.30 uur. Speciaal voor actieve leden is dit etentje gratis, dus geniet lekker van het heerlijke Italiaanse eten van La Toscana. Ben je geen actief lid maar wil je wel mee eten? Dan betaal je 10,- euro en mag je ook genieten van lekkere pizza's. Geef je dan wel even op via info@oikosnomos30jaar.nl

21.00 uur: Feestavond kelderbar Het Vliegende Paard

Na het heerlijke eten van La Toscana en met een goede bodem gaan we weer terug naar Het Vliegende Paard. Vanaf 21.00 uur is de societeit weer open en houden we met zijn allen een gezellig feestje.
Donderdag 1 juni
10.00 uur: Rally rijden

Heb jij altijd gedroomd van een carriere als coureur? Doe dan mee met deze spectaculaire rally. Onderdelen van deze rally zijn onder andere: golfen, schieten en karten. Lijkt je dit wat? Geef je dan op via: rally@oikosnomos30jaar.nl en voor 17,50 euro mag jij meedoen aan deze rally. Voor deze 17,50 euro krijg je natuurlijk ook een uitgebreide lunch voorgeschoteld.

20.30 uur: Bier, wijn en kaasproeverij

Ben jij er nog steeds niet uit welk wijntje het lekkerst is? Vanaf half 9 krijg je in het Vliegende Paard professionele uitleg over bier, wijn en kaas. Je mag alles proeven en je krijgt er veel drank en kaas voor terug. Waan je deze avond dus in Frankrijk met een heerlijke Bordeaux wijn en een zachte franse kaas. Wil je hieraan meedoen? Dat kan, je betaald 5,- euro voor de wijnproeverij en 5,- euro voor de bierproeverij. De kaas wordt aangeboden door kaasspecialist Harry uit Zwolle. Aansluitend is er weer een geweldig feest in de kelderbar van Het Vliegende Paard, ofwel, de societeit van Oikos Nomos.
Vrijdag 2 juni
17.00 uur: oud leden borrel

Speciaal voor alle oud leden van Oikos Nomos organiseren we vanaf 17.00 uur in Het Vliegende Paard een speciale donateursborrel. Bekijk foto's van vroeger, spreek je oude vrienden weer en bekijk de huidige societeit van Oikos Nomos. Aansluitend wordt er speciaal voor de wat oudere gasten van Oikos Nomos een gratis buffet georganiseerd in Het Vliegende Paard. Wil je ook op deze borrel komen? Schrijf je dan in via het speciale oud leden formulier.

21.00 uur: spetterend eind feest met optreden van Hein & Ken.

Voor alle leden, oud leden en iedereen die we maar kunnen bedenken organiseren we op vrijdagavond vanaf 21.00 uur een grandioos eindfeest. Met als klapper op de vuurpijl een optreden van Hein en Ken. Geniet (weer even) van het Zwolse studentenleven in studentencafe Het Vliegende Paard met Oikos Nomos. Aan het einde van deze avond zal iedereen een leuke attentie mee naar huis krijgen en sluiten we dit lustrum op een mooie (wellicht dronken) manier af.