Welkom Oikos Nomos 30 Jaar 
[Lees de belevenissen van Oikos Leden!]            [Ook dit jaar weer spetterende activiteiten, schrijf je hier in!]            [Tip : Bezoek ook eens www.oikosnomos.nl]            [Bekijk het lustrumnieuws hier!]            [Klik hier om de lustrumflyer te downloaden!]            [Tip: bezoek ook eens www.wkpool2006.nl]
Oikos Nomos bestaat 30 jaar, en dat vieren we!
Welkom op de enige echte lustrum website van Oikos Nomos. In 2006 bestaat studentenvereniging Oikos Nomos 30 jaar en dit wordt gevierd in een lustrumweek. Deze week vindt plaats in week 22, 29 mei tot 2 juni in de binnenstad van Zwolle. Tijdens deze week zullen er tal van activiteiten plaatsvinden waarbij iedereen met elkaar oude herinneringen kan ophalen, een lekker drankje zal hierbij natuurlijk niet ontbreken.
Ken jij iemand die vroeger lid was van Oikos Nomos? Of ben jij iemand die in een ver verleden het Keynes Inn lied heeft gezongen? We zijn op zoek naar tal van oud leden dus vul het formulier in op deze website voor meer informatie. En vertel natuurlijk iedereen die je kent dat deze Oikos Nomos lustrumweek plaatsvindt in de laatste week van mei 2006!

Om alvast in de stemming te komen kun je op deze website foto's bekijken van Oikos Nomos vroeger en nu. Deel je mening met anderen en laat een berichtje achter in het gastenboek, of mail ons je prachtige ideeen voor deze lustrumweek.